03.08.2021

“Din görevlileri arası yarışmalarda bölgede dereceye giren personele, İl Müftümüzden teşekkür plaketi”

Diyanet İşleri Başkanlığı “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmaların bölge finalleri gerçekleştirildi.

Ordu’da yapılan erkek din görevlileri arası “Etkili Hutbe Sunumu” yarışması Karadeniz bölge finalinde ilimizi temsil eden Merkez Bahçelievler Cami İmam Hatibi Abdullah Yalçın birinci oldu.

Amasya’da yapılan “Ezanı Güzel Okuma” yarışması Karadeniz bölge finalinde ilimizi temsil eden Merkez Turgut Özal İş Merkezi Mescidi Vekil İmam Hatibi Musa Ungever üçüncü oldu.

Dereceye giren görevlileri makamında kabul eden İl Müftümüz Muharrem Biçer, kendilerine teşekkür plaketi takdim ederken başarılarının devamını diledi.