20.05.2021

"Hafızlık Yarışması İl Birincisi Kur'an Kursu Öğreticimiz, ödülünü Filistin'e bağışladı."

Diyanet İşleri Başkanlığımızca "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde erkek ve bayan din görevlilerimize yönelik çeşitli yarışmalar düzenleniyor.

"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında İl Müftülüğümüz toplantı salonunda bayan din görevlilerimiz arasında "Hafızlık Yarışması"nın il birinciliği finali yapıldı.

İl Müftü Vekili Adem Aygül’ün başkanlığında yapılan yarışmada Merkez Pelit Camii Kız Kuran Kursu Öğreticimiz Hatice Döngel, il geneli birincisi oldu.

Yarışmada birinci olan personelimize Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubemiz tarafından, 1 tam altın hediye edildi.

Personelimiz almış olduğu bu ödülü Filistinli kardeşlerine göndermek için Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubemize bağışlayarak örnek bir davranış sergilemiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz.