11.01.2021

Çorum’da Başlatılan 'İyilik Hareketi' Büyüyor

Çorum İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi’nin başlatığı iyilik hareketi  hazırlanan yardım kolileri ve nakdi yardımlar ile devam etti.

Çorum’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileler tek tek belirlenerek hazırlanan gıda kolileri ve nakdi yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Türkiye Diyanet Vakfı’na hayırsever vatandaşlar tarafından emanet edilen bağışlar Beytepe Cami’nde düzenlenen programla 100 muhtaç aileye daha ulaştırıldı.

Yardım dağıtım programına Çorum İl Müftümüz ve TDV Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer, TDV Çorum Şube Yöneticisi Ramazan Tarık Gökçe, TDV Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ersoy ve Hüseyin Erci, TDV Çorum Şubesi Muvazzaf Personeli Ahmet Emin Kaplan, Beytepe Cami Müezzini Rıfat Sert ile çok sayıda ihtiyaç sahibi aileler katıldı.

Çorum İl Müftümüz ve TDV Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer, konuyla ilgili açıklamasında;

Bu yıl ki Camiler ve Din Görevlileri Haftasında başlattığımız iyilik hareketine devam etmek istedik. Çorumlu hemşehrilerimizin verdiği bağışları Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfımız vasıtasıyla yine veren el ile alan eli buluşturmuş olduk. ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek amacıyla başlattığımız kampanyamızda önceki teslimatımızda toplam 140 ihitiyaç sahibine ulaşırken bugünde 100 ailemize olmak üzere toplamda 240 yardıma muhtaç ailelerimize 80 bin TL gıda kolilerini ve nakdi yardımları ulaştırmış olduk. Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak böylesi bir hayıra aracı olmaktan büyük memnuniyet duyarken hizmette maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Yüce Allah hayırlarını kabul eylesin.” dedi.