28.10.2020

Mevlid-İ Nebi Haftasında Okçuluk Yarışması Düzenlendi

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum İl Müftülüğü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile “Okçuluk Yarışması” düzenlendi.

İl Müftülüğü bahçesinde düzenlenen yarışmaya Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi Hanımefendi, Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Müftümüz Muharrem Biçer, Müftü Yardımcımız Yıldız Üveyik, TDV Çorum Şube Yöneticisi R.Tarık Gökçe ve Okçuluk Sporcuları katıldı.

İl Müftümüz Muharrem Biçer müsabaka sonrasında bir konuşma yaparak Hz. Peygamber (sav)’in doğumundan ve hayatından örnekler verdi. Mevlid-i Nebi haftasında farklı bir etkinlik yapmak istediklerini belirten Müftü Biçer, “Yarışmaya katılan tüm okçuluk sporcularımızı tebrik ederken Mevlid-i Nebi Kandilimizin tüm İslam alemi için hayırlar getirmesi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Bay ve Bayan kategorilerinde ayrı ayrı düzenlenen yarışmalarda sporcular kıran kırana sergiledikleri hünerlerinin ardından dereceye giren ve katılım sağlayan tüm sporculara ödülleri Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından takdim edildi.

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, okçuluk sporcularını tek tek tebrik ederek dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Okçuluk Yarışması müftülük önündeki ay yıldızlı bayrağın altında çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.