10.03.2020

“Ailem Ocağım Anlayıp Isınacağım” Projesi Programları Hızla Devam Ediyor

Çorum İl Müftülüğü Aile ve Dinî Rehberlik Bürosunun Bürosu tarafından hazırlanan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile paydaş olarak yürüttüğümüz "AİLEM OCAĞIM ANLAYIP ISINACAĞIM PROJESİ" kapsamında evlilik çağındaki bekar erkeklere 4 hafta boyunca 8 konuda "Aile Okumaları" programı düzenlenmiştir.

İlk hafta İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu tarafından "Aile Kurmak  ve Aile Olmak" ile "Evlilik öncesi hazırlıklar" konularında,

İkinci hafta Din Hizmetleri Uzmanı Mücahit Kuzu tarafından "Ailede İffet ve Mahremiyet" ile "Aile ve Sosyal Hayat" konularında,

Üçüncü hafta İl Vaizi  Kemal Demirden tarafından "Nikah ve Sorumlulukları" ile "Ailede İletişim Dili" konularında,

İl Vaizi Gülay Kunduracı tarafından "Ailede Emanet Bilinci ve Merhamet",

İl Vaizi Salih Caz tarafından "Çevre ve Tüketim  Ahlakı" konularında eğitimler verilmiştir.

14 gencimizin katıldığı eğitimler İl Müftü Vekili Adem Aygül'ün kapanış konuşması ve katılım belgesi takdimi ile sona ermiştir. Proje kapsamında eğitimler yeni gruplarla 2020 yılı sonuna kadar devam edecektir.