26.12.2019

ADRB’nin 4-6 Yaş Velilerine Yönelik Seminerleri Devam Ediyor

Çorum İl Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu tarafından 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde, 4-6 yaş öğrenci velilerine yönelik seminerler düzenlenmeye devam ediyor.

Aile ve Dini Rehberlik  Bürosu Vaizi  Gülay Kunduracı tarafından Buharaevler Cami, Şehit Emre Beker, Şehit Ali Karslı, Şehit Mustafa Avcu, Hicret, Şehit Baki Avşar, Şehit Nurullah Yeşildağ, Şehit Muhammet Çoban ve Namazgah Kur'an Kursları'nda müminin içerisinde olması gereken iki hal olan "Sabır ve Şükür" konusu anlatıldı. Çorum Aile ve Dini Rehberlik bürosunun çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca, 4-6 yaş velilerine İl Vaizlerimiz Esra İşcen "Görev ve sorumluluk Bilinci", Necla Yılmaz "Saygı",  Aysel İç "Yardımlaşma", Lütfiye Hacıosmanoğlu "Sevgi ve Merhamet", Nesibe Çınar Çolak, "Huzurlu Bir Toplum İçin Adalet" konularında eğitimler vermeye devam ediyor.