11.01.2019

Hayırsever İşadamı Ahlatçı'dan Gençlik Merkezine Destek

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum'un önde gelen İşadamlarından Ahmet Ahlatçı'yı makamında ziyaret etti.

Çorum'un sevilen ve önde gelen İşadamlarından Ahmet Ahlatçı'ya müftülük çalışmaları hakkında bilgi verilirken yeni hizmete girecek Gençlik Merkezi'nin de tefrişat çalışmalarına Hayırsever İşadamı Ahmet Ahlatçı tarafından maddi destek sağlanacağının sözü alındı.

Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ve Çorumgaz Müdürü Kasım Kahramanında hazır bulunduğu ziyarette, Çorum İl Müftü Vekilimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkan Vekili Adem Aygül ve Vakıf Şube Başkan Yardımcısı ve Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu ile birlikte Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erci Mahir Özyılmaz, Emekli Karakeçili Cami İmam-Hatibi Fikrettin Çıplak ve Vakıf Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy beraberindeki heyet ile ziyareti gerçekleştirdi.