02.01.2019

Osmancık İHO Tatbikat Cami Temeli Dualarla Atıldı

Osmancık’ta yapılacak İmam Hatip Ortaokulu Tatbikat Camii'nin temel atma töreni haftasonu  Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İl Müftü Vekilimiz Adem Aygül, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tatbikat Cami için kesilen kurbanın ardından İl Müftü Vekilimiz Adem Aygül'ün duasına katılımcılar hep birlikte 'amin' dedi. Duanın ardından Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri beton pompasının butonuna birlikte basarak temel atma törenini gerçekleştirdi.

Caminin iki katlı olarak yaptırılacağı, 750 bin TL keşif bedelli olduğu, İstanbul'da yaşayan hayırsever bir işadamı Ali Sağır'ın 500 bin TL katkıda bulunmayı taahhüt ettiği, kalan kısmın ise milletvekillerinin ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile tamamlanacağı bildirildi.