07.12.2018

İl Müftülüğümüzden İşitme Engellilere Kuran Eğitimi

İl Müftülüğümüz bünyesinde İşitme Engellilere yönelik Kur'an Kursu eğitimi veriliyor.

Dumlupınar Cami Kuran Kursu Öğreticisi Esra Şen tarafından 15 Ekim 2018 tarihinde TDV Çorum Şubesinde İşitme Engellilere yönelik Kur'an Kursu açıldı.

İşitme Engellilere yönelik 30 ve 45 yaş grupları arasına verilen Kur'an-ı Kerim eğitimi toplamda 8 kişinin eğitimi ile devam ederken öğrencilerin neredeyse tamamı Kur'an-ı Kerim'e geçerek eğitimlerini tamamlamak üzereler.

ENGELLİLER HAFTASINDA KUR'AN ÖĞRENEN İŞİTME ENGELLİLERE ZİYARET

Engelliler Haftası dolayısıyla İl Müftü Vekilimiz Adem Aygül, Müftü Yardımcımız Yıldız Üveyik, Murakıp Merve Zeynep Demir, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy'la birlikte TDV Çorum Şubesinde Kur'an Kerim eğitimi alan işitme engellileri ziyaret edildi.

Kuran Kursu Öğreticisi Esra Şen, kursa talebin gün geçtikçe arttığını öğrencilerin kuran öğrenmesi noktasında çok hevesli ve gayretli olduklarını, kayıtların ise devam ettiğini belirterek  kursun verilmesinde emeği geçen İl Müftülüğümüz Yetkililerine işitme engelliler adına teşekkür etti.

İl Müftü Vekilimiz Adem Aygül'de eğitim gören işitme engellileri ve eğitimi veren Öğretici Esra Şen'e takdire şayan gayret ve çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan ziyarette işitme engelli öğrencilere TDV Çorum Şubesi tarafından başörtüsü hediyeleri ile çeşitli hediyeler verildi.