23.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINDA GENÇLİK MERKEZLERİNE KİTAP HEDİYELERİ VERİLDİ

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çorum İl Müftülüğü tarafından Gençlik Merkezin Kütüphanesine kitap hediyeleri verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Akkent Gençlik Merkezi tarafından başlatılan "Dini İlimler Atölyesi" kapsamındaki  çalışmalara bir destekte İl Müftülüğü tarafından verildi.

Akkent Gençlik Merkezi önünde yapılan kitap hediyesi törenine İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik Lideri Merve Yallım, Gençlik Lideri Mehmet Çerman, Gönüllü Gençlik Lideri Furkan Açıkgöz katıldı.

Gençlerimizin sosyal ve kültürel bilgilerini daha da canlandırmak ve dini bilgilerinin doğru kaynaktan öğrenebilmeleri için Çorum Akkent Mahallesi Gençlik Merkezi Kütüphanesinde ihtiyaç duyulan kitapların bir kısmı İl Müftülüğünün girişimi ve TDV Çorum Şubesi tarafından karşılandı.