02.01.2022

YILBAŞI SABAHI ELLER SEMADA, DİLLER DUADAYDI..

Yeni yılın ilk Sabah namazında, İslam'ın nuruyla aydınlanan yolumuzda, ailece camide, milletçe duada bir araya geldik. Sabah ezanının akabinde başlayan program, sabah namazının sünneti kılınınca okunan fetih suresiyle devam etti, sabah namazının farzı eda edildi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti oldu, zikir, tesbihat yapıldı ve salavatlar getirildi. Halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiği programda İlçe Müftümüz Dr. Eyyup AYDIN, kısa bir sohbet gerçekleştirdi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris MAKİNECİ'nin yaptığı duaya camiyi dolduran herkes amin dedi. Cami çıkışında yapılan çorba ikramı ile program nihayete erdi. Rabbim ömrümüzün kalanını öncesinden daha hayırlı eylesin. Allah, yaşamımız boyunca sağlık, sıhhat, afiyet,huzur, mutluluk nasip etsin..