02.11.2021

İŞARET DİLİ SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

İlçe Müftülüğümüz Din Görevlilerinden ve Kur'an Kursu Öğreticilerinden Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılmış olan Temel İşaret Dili Kursuna katılan ve tamamlayarak belge almaya hak kazanan personelimize belgeleri İlçe Müftüsü Dr.Eyyup AYDIN tarafından takdim edildi. Belge alan görevlilerimizi makamında ağırlayan İlçe Müftüsü Dr. Eyyup AYDIN, personelimizin her yönden donanımlı olması gerektiğini ve yapılan bu eğitimin son derece faydalı olduğunu dile getirdi ve katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. AYDIN, bu çalışmanın ilçemizde büyük bir farkındalık oluşturacağını ve diğer kurumlara da örnek olması gerektiğini ifade ederek, daha da yaygınlaşması konusunda temennide bulundu.