22.01.2024

İlçe Müftülüğümüzde ‘’Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursu’’ Düzenlendi

İlçe Müftülüğümüz tarafından 02.01.2024 – 16.01.2024 tarihleri arasında ‘’Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursu’’ düzenlendi.

İlçe Vaizimiz Hüseyin Bolat tarafından verilen kurs, görevlilerimiz tarafından ilğiyle takip edilip, başarılı bir şekilde tamamlandı.

Kursun önemine değinen İlçe Müftümüz Sadık Saran ‘’Her görevlimiz aynı zamanda kendi Camisinin Vaizidir, burada kazandığımız bilği ve becerileri Cami derslerimize ve saha çalışmalarımıza verimli bir şekilde aktarmalıyız’’ dedi. Müftü Saran Kursa katılım sağlayıp başarılı olan görevlilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve bundan sonra da görevlilerimizin bilği ve birikimini artıracak butür kursların devam edeceğini belirtti.