28.11.2023

Müftülüğümüz Filistin yararına "Hayır Çarşısı" kurdu

Müftülüğümüz tarafından kurulan Hayır Çarşısı’nda, gönüllülerin hazırladığı yiyecek ve içecekler Filistin halkına destek için vatandaşlara satışa sunuldu.

28/11/2023 Salı günü yapılan "Hayır Çarşısı" açılışına; İlçe Müftümüz Sadık Saran, Cami görevlilerimiz, Kur’an kursu öğreticilerimiz, müftülük personelimiz, ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Filistin’de şehit olanlar için okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İlçe Müftümüz Sadık Saran, dünyadaki tüm mazlum ve mağdur müslümanların özellikle Filistinli kardeşlerimizin selamete ermeleri için dua etti.

Ardından Hayır Çarşısı’nı gezen İlçe Müftümüz Saran, Kur’an kursu öğreticilerimize, Müftülük personelimize ve yardımsever kursiyer bayanlara teşekkür ederken, hayırsever vatandaşlara da “Allah hayrınızı kabul eylesin” temenisinde bulundu.

Gün boyu ziyarete açık olup yoğun ilginin gözlemlendiği Hayır Çarşısı’nda, elde edilen gelirler Filistin’e gönderilmek üzere TDV Ortaköy Şubesine teslim edildi.