20.01.2023

İlçe Müftümüzden Veda Mesajı

Kıymetli Ortaköylü kardeşlerim; büyük bir onurla 09.12.2020 tarihinden itibaren sürdürdüğüm Ortaköy İlçe Müftülüğü görevini; Akdağmadeni İlçe Müftülüğüne atanmam nedeniyle hamdolsun tamamlamış bulunmaktayım. Ortaköy'ün kadirşinas güzel insanlarını hayırla yâd etmeye devam edeceğim.

Görevim esnasında desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Can OKUR'a, İl Müftümüz Sayın Muharrem BİÇER Hocamıza, önceki Kaymakamlarımıza, kamu-kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının değerli yöneticilerine ve özellikle ilçemizin dört bir köşesinde din hizmetini büyük bir özveri ile yürütmeye çalışan Vaiz, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım, Kur'an Kursu Öğreticisi mesai arkadaşlarıma, daire personelimize ve tüm Ortaköy halkına en kalbi duygularla teşekkür ediyorum.

Ben, saygı değer halkımızdan haklarını helal etmelerini bekliyor varsa tüm haklarımı helal ediyorum.

Allah'a emanet olunuz. Dua eder dua beklerim.