18.07.2024

Din İstismarıyla Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi Konulu Seminer Düzenlendi;

İlçe Müftülüğümüz tarafından Yaz Kur'an Kursları öğrencilerine yönelik Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi Konulu Seminer Düzenlendi; İlçe Müftümüz Sadık SARAN tarafından verilen semineri öğrencilerimiz dikkatle dinlediler, Din istismarına karşı Sahih Dini bilginin önemine değinen Müftümüz bu tür seminerlerin devam edeceğini ve amaçlarının Dinini Sahih bir şekilde asli kaynaklardan öğrenen gençler yetiştirmek olduğunu belirtti, Seminerimize katılan değerli öğrencilerimize ve özverili bir şekilde çalışan Din gönüllüsü Hocalarımıza teşekkür ederiz.