16.06.2024

ŞEHİT’LERİMİZ EBEDİ İSTİRAHATGAHLARINDA, GAZİLERİMİZ İSE HANELERİNDE ZİYARET EDİLDİ;

Mukaddes Canlarını Din’u devlet, Mülk’ü Millet, Rızaenlillah uğruna seve seve feda eden aziz Şehitlerimizin Kabri ve Kahraman Gazilerimizin haneleri Kurban Bayramında İlçe Jandarma komutanımız, İlçe Emniyet amirimiz ve İlçe Müftümüz tarafından ziyaret edildi. Aziz Şehitlerimizin Ruhuna ithafen okunan Hatm-i Şeriflerin ve Aşrı Şeriflerin Duası Şehitlerimizin Kabri başında İlçe Müftümüz Sadık SARAN tarafından yapıldı, Her zaman Aziz Şehitlerimize minnettar olduğumuzu belirten İlçe Müftümüz; Şehitliğin en yüce Makamlardan olduğunu belirterek Rahmet-i Rahmana kavuşan Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize Dualar edilip, Şehit yakınları ziyaret edildi.

Allah (cc) Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize Rahmet eylesin.