19.03.2024

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Yarışmaları

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet  Âkif  Ersoy'u  Anma  Günü  ile  18  Mart  Çanakkale  Deniz  Zaferi  ve  Şehitleri  Anma  Günü Etkinlikleri"çerçevesinde, Müftülüğümüzün organizasyonuyla düzenlenen yarışmalara başta Sayın Kaymakamımız Bayram KÖSE ve İlçe Müftümüz Behçet KOÇAK olmak üzere İlçemizden de katılanların huzurunda, yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri teslim edildi. Akabinde Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve dua programları yapılarak Şuhedamız yadedildi.