17.09.2022

HAYIRSEVER İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geçen yıl hizmete açılan Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursumuzun tamamlanmasında katkısı olan hayırsever işadamlarından AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez ile Kavsan (Greyder) Ayakkabı Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavlu İstanbul'daki ofislerinde ziyaret edildi.

İlçe Müftümüz Sn. Vahit Demiral, Şube Müdürümüz Hasan Gökce, Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu Müdürümüz Ali Ercan, Şeyh Habip Camii İmam-Hatibi Ali Yalçın ve İstanbul Din Görevlisi Mücahit Kirenci'nin bulunduğu ziyarette Kursumuzda devam eden eğitim faaliyetleri ile ilgili son durum değerlendirildi. İskilip'teki erkek öğrenciler için büyük bir imkân olan kursumuz benzerinin kız öğrencilerimiz için de yapılmasının gerekliliği üzerinde duruldu. Hocamız, Kur'an Kursumuzun tamamlanmasındaki desteklerinden ötürü işadamlarımıza teşekkür ve dua ederek, plaket takdiminde bulundu.