26.08.2022

1500'e Yakın Öğrencimizin Katıldığı Yaz Kur'an Kursları Bugün Bitti

Çocuklarımıza Kur'an'ı Kerim öğretmek, onların ruh dünyasına dokunmak, manevi gelişimlerine ve ahlaki eğitimlerine katkı sunmak amacıyla tüm yurtta başlatılan 8 haftalık Yaz Kur’an Kursları sona erdi. Şeyh Muhyiddîn-i Yavsî Camii’nde Yaz Kur’an Kursu Bitirme Programı düzenlendi. Öğrencilerimizin tilavetiyle başlayan programda konuşan İlçe Müftümüz gezilerle, yarışmalarla, Camide Bir Gün projesiyle, futbol turnuvasıyla ve daha birçok etkinliklerle bu yıl ilçemizde Yaz Kur'an Kurslarının dolu dolu geçtiğini söyledi. Çocukların her zaman camiyle irtibatının olması gerektiğini anlatan Hocamız bu yıl ilçemizde Yaz Kur'an Kurslarına katılan yaklaşık 1500 öğrenciye ve onları eğiten Hocalarımıza teşekkür etti. Programda yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ve “Kur’an'ı Okuyorum, Sporumu Yapıyorum” sloganıyla düzenlenen futbol turnuvasında dereceye girenlere hediyeler verildi.