06.12.2021

DÖGEP Toplantısı Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursumuzda Yapıldı

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) Aralık ayı toplantısı Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursumuzda gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Sn. Vahit Demiral, Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Mehmet Fidan, İlçe Müftülüğü Personeli, İmam Hatip Meslek Dersi Öğretmenleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ve Müftülük Gençlik Temsilcilerinin katıldığı programda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ve İlçe Müftülüğüyle ortaklaşa yaptığı ve yapabileceği projeler istişare edildi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Mehmet Fidan'ın yaptığı konuşmadan sonra Eğitim ve Öğretim'de Nebevî Metod ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Müftümüz, öğrencilere karşı şefkat ve sevgiyle muamele edilmesinin, onlara değer vererek hayata hazırlamanın ve gençleri idealize ederek, onlara dünyanın gidişatından sorumlu oldukları bilinci vermenin öneminden bahsederek Peygamberimizin bu noktadaki yöntem ve metotlarını izlememiz gerektiğini belirtti.

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençlere yönelik projelerini anlatan Hocamız, Müftülük olarak öğrencilere yönelik seminer, konferans, sohbet gibi her türlü faaliyet için hazır olduklarını ifade etti.