03.12.2021

Özel Kardeşlerimiz Ziyaret Edildi

İlçe Müftümüz Sn. Vahit DEMİRAL, Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Fahrettin ÇEKİÇ ve Engelli Koordinatörü Tahsin Kula ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, ilçemizde hizmet veren Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyarette yetkililerden eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Hocamız, eğitim gören öğrencilerle de sohbet etti.

İlçe Müftümüz ayrıca Din Görevlilerinden yakını engelli olanları da ziyaret etti. Ziyaretlerde engelli kardeşlerimizle yakından ilgilenen Hocamıza aileler memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ettiler.

İlçe Müftümüz, Doruk Mescidi İmam Hatibi Selahattin Gökçe Hocamızı ve oğlu Mehmet Ali'yi Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursumuzda misafir kursu gezdirdi.