10.11.2021

İlçe Müftümüz Emekli Olan Personellerimize Plaket Takdim Etti

İlçe Müftülüğümüzde uzun yıllar çeşitli unvanlarla hizmet eden; Doğangir Köyü Camii İmam Hatip’i Adem GÜNDÜZ, Kadıasker Camii Müezzin Kayyım’ı Mehmet ÖZDİL, Ekiz Camii İmam Hatip’i Şükrü ÇETİNKAYA, Fazlıoğlu Camii Müezzin Kayyım’ı Hüseyin Derin, VHKİ Mustafa DOĞAN ve VHKİ Recep İPEKÇİ emekli oldu.

Plaketlerini takdim eden İlçe Müftümüz Sn. Vahit DEMİRAL: “ Kurumumuzda uzun yıllar farklı görevlerde hizmet ettiniz. Milletimize Din Hizmeti sunabilmek için mücadele ettiniz. Vermiş olduğunuz bu mücadeleden dolayı hem şahsım hem de kurumum adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızı, ailenizle birlikte huzur, afiyet ve hayırla yaşamanızı Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.” dedi. Emekli olan hocalarımız da bundan sonraki hayatlarında da her zaman göreve hazır olduklarını ifade ederek İlçe Müftümüze teşekkür ettiler.