02.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Her yıl 1 - 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl ki teması, ''Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler'' olarak belirlenmiştir. Bu yıl "Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" temasıyla kutlanacak ve hafta boyunca camilerin medeniyetimizdeki yeri ve önemi üzerinde durulacak, din hizmetine emek vermiş örnek şahsiyetler hatırlanacaktır. Aziz milletimizin cami ve Kur'an kurslarımızın ihyası için gösterdiği destek ve fedakarlıklar hayırla yâd edilecektir. Bu vesileyle geçmişten günümüze camilerimizin maddi ve manevi imarı için gayret gösteren hocalarımızdan ve kardeşlerimizden ahrete irtihal edenlere Yüce Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz. Rabbimiz bizlere de hademeihayrat olmayı, insanlığa hayırlı hizmetler sunmayı nasip eylesin.”

“Bu vesileyle, minberlerden müminlere önderlik eden imam-hatiplerimize, hakkın sedasıyla gök kubbeyi mamur eden müezzinlerimize, kürsülerden hakikatin sesini yükselten vaizlerimize, zihinleri, gönülleri ve hayatları Kur’an ile buluşturan Kur’an kursu öğreticilerimize ve milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan bütün çalışanlarımıza ve fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyor, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”kutlu olsun

İSKİLİP MÜFTÜLÜĞÜ