06.10.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası 1-7 Ekim

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevliler Haftası” münasebetiyle Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih AYDIN, İlçe Müftümüz Mesut ÖZDEMİR başkanlığında İlçemiz Evci Köyü İmam Hatibi Muhammed Zahit GÜNEŞ, İlçemiz Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Merve Nur TOSUNOĞLU, İlçemiz V.H.K.İ Memuru Ünsal BİLGİLİ ve müftülük şoförü Ramazan GERÇEKCİOĞLU’undan oluşan kutlama heyetini makamında kabul ettiler. Kutlama heyeti adına İlçe Müftümüz sayın Kaymakamımıza İlçemiz özelinde planlanan ve gerçekleştirilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri hakkında bilgi vererek hafta anısına hediyeler takdim ettiler.

Sayın Kaymakamımız ise, tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayıp başarı dileklerini ifade ettiler.