14.06.2021

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ATIF HOCA ERKEK KUR'AN KURSUNDA YAPILDI

Haziran ayı İlçe Müftüleri toplantısı, İlçemiz Atıf Hoca Kur’an Kursunda Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirildi.
İl Müftümüz Muharrem Biçer başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcılarımız Adem Aygül ve Fatih Kaya ile ilçe müftülerimiz katıldı.
Mesleki tecrübelerin paylaşıldığı ve gündem üzerine istişarelerin yapıldığı toplantının ardından atama döneminde görev süreleri dolup tayinleri çıkan Dodurga ve Oğuzlar İlçe Müftülerimize İl Müftümüz tarafından plaket verildi.
Atıf Hoca Kur’an Kursunda kılınan öğle namazı sonrası İl Müftümüz, hafızlık öğrencileriyle kısa bir süre hasbihal etti.

Haziran ayı ilçe müftüleri toplantısı nedeniyle Bayat ilçemizde bulunan İl Müftümüz Muharrem Biçer, beraberindeki il müftü yardımcılarımız ve ilçe müftülerimiz ile birlikte Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl Müftümüz ve beraberindeki müftülerimize teşekkür etti.
İl Müftümüz, Belediye Başkanı’na Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından olan bir adet İslam İlmihali hediye etti.
Belediye Başkanı da İl Müftümüz’e Bayat İlçemizin resmedildiği rölyef tablosu hediye etti.