Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kaymakamımız Sn. Yunus Emre BOZKURTOĞLU, İlçe Müftümüz Mehmet KAPUCU'yu görevinde göstermiş olduğu özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.
Detay

İlçe Müftülüğümüz tarafından ‘2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası’ ile ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Şehit Yakup Kozan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda “Peygamberimiz, Camii ve İrşat” temalı program düzenlendi.
Detay

Atıf Hoca Erkek Kur'an Kursu'nda Hafızlık Eğitimi alan ve Yaz Kur'an Kurslarında öğrenim gören öğrenciler için Karatepe/Kuşçaçimen Yaylası'nda piknik programı düzenlendi.
Detay

2022 YILI YAZ KUR'AN KURSLARI ÖĞRENCİLERİ ARASINDAKİ DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI ATIF HOCA ERKEK KUR'AN KURSU KONFERANS SALONUNDA İLÇE MÜFTÜMÜZ MEHMET KAPUCU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.