13.02.2018

İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Çorumlu Afrin Gazilerini Ziyaret Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin şehrinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında yaralanan ve tedavisi için Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Çorumlu Afrin Zeytin Dalı Harekatı Gazilerini Çorum İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın ziyaret etti.

Çorum Dodurga İlçe Nüfusuna kayıtlı Gazi Hakan Kayacı ve Çorum Bayat İlçe Nüfusuna kayıtlı Hidayet Tokmak'ı hastanede ziyaret eden İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, gazilerimize geçmiş olsun dileklerini ileterek onlara manevi destekte bulundu.

Müftü Akın, "Kahraman ordumuz Afrin harekatı esnasında her türlü hainliklere rağmen destanlar yazarak ilerliyor. Mazlum ve mağdur Suriyeli kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yurtlarına dönebilmeleri için 81 milyon Türk milleti tek yürek olmuş ordumuza her türlü desteği veriyor. Geçmişte olduğu gibi kahraman Mehmetçiklerimiz şehitleriyle ve gazileriyle inşallah zafere ulaşacaktır. En nihayetinde Zafer Allah'ındır. Yüce Allah, şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar ihsan eylesin ve en yakın zamanda Ordumuzu muzaffer eylesin." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gaziler, Türk askerinin sınırda büyük bir kararlılıkla operasyonları sürdürdüğünü belirtip, tek isteklerinin en kısa sürede iyileşerek görevlerinin başına yeniden dönmek olduğunu söyledi.