12.10.2018

İl Müftülüğümüzde Umre Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın asli görevlerinden olan umre hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülebilmesi için 13 ilçe müftülük personeline yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Müftülüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya katılan il müftü yardımcısı Adem AYGÜL, vatandaşlarımızın umre ibadetini sağlık ve sıhhat içerisinde yapabilmeleri için umre organizasyondaki her kademede görev yapan personele büyük görev ve sorumluluk düştüğünü, bu itibarla; ilçe müftülükleri tarafından yapılacak iş ve işlemlerin tam ve zamanında yapılmasının organizasyonun başarısı açısından büyük önem taşıdığını, ayrıca il müftülüğü olarak ilçelerimize her zaman bu konuda rehberlik yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Abdulmuttalip TATLILIOĞLU tarafından da ilçe müftülükleriyle koordinasyonun sağlanabilmesi, umre kayıt programının tanıtımı, umre kayıt girişlerinin program üzerinden gösterilmesi ve umre ile ilgili yapılacak iş ve işlemlerle ilgili konular ilçe müftülük personeline detaylı bir şekilde anlatıldı.