20.01.2018

Çorum, Ordumuz için Sabah Namazında Duada Buluştu

Afrin harekatı için hazırlık yapan şanlı ordumuza, dualarıyla destek vermek için sabah namazında Ulu Camii’nde buluşan Çorumlular, ordumuz için dua etti.

Filistin Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin dediği gibi, “Dua ordusu olmadan, kılıç ordusu eksik kalır” diyerek camiye akın eden Çorumlular, sabah namazının ardından hep birlikte el açarak gönülden niyazda bulundu.

Ulu Camii Baş İmam Hatibi Mustafa Gökmen ve Ramazan Şen’in ettiği duaya, gök kubbeyi inletircesine amin diyerek iştirak eden cemaatin gözünden süzülen yaşlarla ümmetin son umudu olan ordumuza zafer dilendi.

Dua ordusunun neferi olarak sabah namazındaki saflarda yerini alan cemaat, cephedeki saflarda canını ortaya koyan Mehmetçiğimizi yalnız bırakmadı.