31.10.2018

Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç, İl Müftülüğümüze veda ziyaretinde bulundu

Geçtiğimiz hafta valiler kararnamesi ile Ankara’ya Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Çorum Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç, veda ziyaretlerine devam ediyor.

13 Haziran 2016 tarihinde Çorum Valisi olarak göreve başlayan ve yaklaşık 2,5 yıldır görev yaptığı Çorum’dan Ankara’ya atanan Vali Necmeddin Kılıç, İl Müftülüğümüze veda ziyaretinde bulundu.

Müftülük binası önünde İl Müftü Vekilimiz Abdullah Pamuklu, Müftülük Daire Müdürleri ve Personelleri tarafından karşılanan Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç, bütün personelle tek tek vedalaşarak helallik istedi.

İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu “Çorum Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç'a bu zamana kadar yapmış olduğu kıymetli hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, bizlere haklarını helal etmelerini temenni ederken yine kendisine mülkiye başmüfettişliği görevinde muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

İl Müftü Vekili Abullah Pamuklu, günün anısına ve mevlid-i nebi haftası münasebetiyle Vali Necmeddin Kılıç’a Kur'an-ı Kerim ve Hz. Peygamber (sav) ilgili bir de kitap hediyesi takdim etti.