16.08.2018

İl Müftümüzden Başkan Gül'e Teşekkür Ziyareti

İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Çorum Belediyesi ile İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa yürütülen bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Cami Çocukları Spor Oyunları için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çorum Belediyesi’nin her konuda Müftülüğe destek olduğunu, birlikte çalıştıklarını ifade eden İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, “Türkiye çapında düşündüğümüz zaman hassasiyeti sebebiyle Çorum Belediyesi farklı bir belediye. Çocuklarımız yaz Kur’an Kurslarında dinini öğrenirken aynı zamanda spor faaliyetleri de beraberinde gerçekleştirildi. Belediyemiz de 100 bin liranın üzerinde ödülleri bu çocuklarımıza vermek suretiyle geleceğimiz için iyi bir yatırım yapmış oldu. Başta Belediye Başkanımız Zeki Gül olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cami Çocukları Spor Oyunlarının bu yıl 3.’nü gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, İnşallah 5.’sini, 10.’sunu yapmanın da kendilerine nasip olmasını temenni etti. Başkan Gül, “47 camimizden 821 yavrumuz burada sportif faaliyetlere katılmıştır. Dereciye giren 96 öğrencimize bisiklet takdimi yapacağız. Yaygın Din Hizmetleri Daire Başkanımızın da buraya teşrifleriyle, İl Müftüsü ve Müftülük Personeli ve bizim Spor İşleri Müdürlüğümüz personeli ile bu programın da finalini yapacağız. Çocuklarımızı camiye canı çok çekerek, çocukluğunun da verdiği ruhla getirebilmenin bir yolunun da spor olduğunu düşündük. Çocuklarımız hem Kur’an öğrenirken sportif faaliyetlerde bulundular biz de bu ikisini birlikte vermenin hazzını yaşadık.” dedi ve İl Müftüsü Ahmet Akın’a desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Belediye Başkanı Zeki Gül’e Kur’an-ı Kerim ve rahle hediye etti.