03.08.2018

Çorum Valimiz Sayın Necmeddin KILIÇ, İl Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Ziyarette, Çorum İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın’ın yanı sıra İl Müftü Yardımcılarımız Ahmet SÜZEN, Abdullah PAMUKLU, Daire Müdürleri Servet TÜRKOĞLU, Abdullah SALMAN, Abdulmuttalip TATLILIOĞLU da hazır bulundu.

SAYIN VALİMİZ NECMEDDİN KILIÇ, DİN HİZMETLERİ ALANINDAKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI

Çorum Valimiz Sayın Necmeddin KILIÇ’a İl Müftümüz Dr. Ahmet AKIN ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Müftülük hizmetleri ve din hizmetleri alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sayın Valimiz Necmeddin KILIÇ, Müftülük hizmetlerinin daha başarılı bir şekilde devam etmesi konusunda temennilerde bulundu.

DR. AHMET AKIN: HİZMETLERİMİZDE BAŞARIYI YAKALAYAĞIZ

İl Müftümüz Dr.Ahmat AKIN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti tekrar dile getirerek “Sayın Valimiz ile birlikte ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için çalışmalarımıza ve hizmetlerimize hız vererek başarılı olacağız." dedi.