26.07.2018

Yaz Kur’an Kursu Yarışmaları Başladı

Çorum İl Müftülüğü camiler ve kuran kurslarında eğitim gören yaz kuran kursu öğrencileri arasında "Dini Bilgiler Yarışması" düzenledi.

2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Dini Bilgiler ve Kur’an-ı Kerim yarışmalarında kız ve erkek öğrenciler arasında merkez birincileri belirlendi.

Büyük heyecanla geçen yarışmalarda derece giren kız öğrenciler; Kevser Camii Kız Kur’an Kursu yaz kuran kursu öğrencisi Merve Kara Birinci, Gülabid Camii Kız Kuran Kursu Öğrencisi Zeliha Mert İkinci, Eskice Köyü Camii Yaz Kur’an Kursundan İrem altunkeser Üçüncü oldu.

Erkek öğrenciler arasındaki yarışmada ise; Beytepe Camii Yaz Kur’an Kursundan Mehmet Ali Atak Birinci, İ.H.L. Tatbikat Camii Yaz Kur’an Kursundan Ersen Körüklü İkinci, Fatih Sultan Mehmet Camii Yaz Kur’an Kursundan Halit Levent Demiral Üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Çorum Şubesi tarafından 50 TL teşvik ödülü verilirken birincilere 150 TL, ikincilere 100 TL ve üçüncülere de 75 TL ödülleri takdim edildi.