25.06.2018

Dekan Prof. Dr. Abdullah Çolak, Bilinçli Baba Olmayı Anlattı

Çorum Belediyesi, Çorum Kredi Yurtlar Kurum (KYK) İl Müdürlüğü ve Çorum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB)'nun ortaklaşa düzenlenen "İşine, Eşine, Yuvana Gönül Ver, Yankısını Dinle!" projesi kapsamındaki son konferans ‘Bilinçli Baba Olmak’ konusu üzerine gerçekleştirildi.

Projenin son konferansı olan programda Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Abdullah Çolak'ın konuşmacı olarak yer alırken programa Çorum İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Buhara Kültür Merkezi Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Cami Görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri ve eşleri katıldı.

Çorum Buhara Kültür Merkezinde düzenlenen program Merkez Seydim Köyü İmam Hatibi Abdulsamet Kılcı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Abdullah Çolak, "Bilinçli Baba Olmak" konulu konferansını verdi. Çolak, konferans sunumunda ailede babanın yeri, önemi ve görevlerinden bahsederek Kuran ve Sünnetler ışığında Hz. Peygamber (s.a.v.)'in hayatından örnekler verdi.

Program sonunda Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın birlikte konuşmacı Prof.Dr. Abdullah Çolak'a çiçek takdim ederek program için kendilerine teşekkür etti.