04.06.2018

Müftülüğümüz ve Sendikalar, Şehit Ailelerini Ramazan Ayında Yalnız Bırakmadılar

Çorum İl Müftülüğü ve Diyanet Sendika Temsilcileri mübarek ramazan ayında şehit aileleri ve yakınlarını evlerinde ziyaret etti.

Ramazan Ayının girmesiyle birlikte tüm İslam Alemi dini vecibelerini yerine getirirken diğer taraftan ramazan ayının coşkusu tüm müslümanları heyecanıyla kuşatıyor. Çorum İl Müftülüğü ve Diyanet Sendika Temsilcileri de mübarek ramazan ayında şehitlerimizin ailelerini yalnız bırakmadılar.

İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu'nun başkanlığında şehit aileleri ziyaretine Diyanet-Sen Çorum Şube Başkan Yardımcısı İsmail Şanal, Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Tuygun Hoşnut birlikte yaparak ailelerle sohbet edip şehitlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim okudular.

Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, şehit ailelerinin her konuda istek ve taleplerine hazır olduklarını, yalnız olmadıklarını dile getirdi. Mübarek ramazan ayında şehitlerimizin ailelerini de ziyaret ederek onların yanında olduklarını hissettirmek istediklerini kaydeden Pamuklu, Devletimizin her konuda zaten şehitlerimizin ve onların emanetleri olan ailelerinin de yanında olduğunu, manevi konumda olan İl Müftülüğümüzün de her yönüyle şehit ve gazi aile ve yakınlarının yardımına her konuda hazır olduklarını söyledi.