04.06.2018

Çorum İl Müftülüğü İftarda Gençlerle Buluştu

Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) hayırsever işadamlarının katkılarıyla gençlere yönelik bir iftar programı düzenledi.

Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Yozgat Eğitim Merkezi Öğretim Üyesi Mehmet Deniz Karakurt, Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Kamil Baran, İşadamı Cemal Ersoy, TV19 Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Atasoy, Müftü Yardımcıları Ahmet Süzen ve Abdullah Pamuklu, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy, Müftülük Çalışanları, Din Görevlileri ile çok sayıda lise ve üniversiteli gençler katıldı.

İftar öncesinde gençlere bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu; "Bugün geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir aradayız. Gençlik koordinatörlerimiz ve din görevlilerimiz nezaretinde gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla bugün bu iftar programını düzenledik. Sevgili gençlerle beraber iftar yapmamıza maddi ve manevi destek veren hayırsevirimiz başta Sayın Cemal Ersoy Bey'e, gençlik koordinatörlerimize, din görevlilerimize ve gönül sofralarını bizlerle paylaşan gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rahmet, bereket ve ğufran ayı Ramazan ayında bizleri siz değerli gençlerle buluşturan Rabbimize sonsuz şükürler olsun. ” diye konuştu.

İftar programına katılan gençlere ve misafirlere TDV'nin yurtiçi ve yurtdışında yaptığı faaliyet ve çalışmalardan da bahseden İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)'nın Din Hizmetleri Destek Çalışmaları, Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri, Hayri ve Sosyal Hizmetler, Kültürel Hizmetler ve Birlik Mekanları Camilerimiz konularında katılımcılara çeşitli bilgilendirmeler yaptı.