22.05.2018

DİB Erbaş'tan, Belediye Başkanı Zeki Gül'e Teşekkür

Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr. Ali ERBAŞ, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül'e teşekkür plaketi verdi.

Çorum İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ziyaretinde bulunarak Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr. Ali ERBAŞ'ın imzalı gönderdiği teşekkür plaketini Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti adına takdim etti.

Çorum Belediyesinin son yıllarda şehirimizin manevi kalkınmasına yapmış olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül'ün şahsında Çorum Belediyesine Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yapılan bütün hayri hizmetler büyük takdir görmüş, hatta diğer illerimize örnek olarak gösterilmiş ve Çorum Belediyesi, bizzat Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr. Ali ERBAŞ tarafından teşekkür plaketi ile taltif edildi.

Çorum İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın ziyarette yaptığı konuşmada; Çorum Belediyesi’nin Müftülüğümüzle her zaman uyum içerisinde çalıştığını dile getirerek, Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı teşekkür belgesini Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’e takdim etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise kendisine verilen teşekkür belgesinden dolayı teşekkür ederek duyduğu büyük memnuniyeti ifade edip, "Çorum için birlikte daha nice güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz." dedi.