27.04.2018

Görme Engelli Şahin, Braill Alfabesi ile Kur'an-ı Kerim Öğrendi

Çorum’da yaşayan Görme Engelli Arslan Şahin, Braill Alfabesi ile Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi.

Çorum İl Müftülüğü ve Çorum Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Görme Engelliler için verilen Braill Alfabesi ile Kur’an-ı Kerim Kursundan birisi daha tamamlandı. Çorum Merkez Mimar Sinan Camii Müezzin Kayyımı Görme Engelli Hakan Duman tarafından verilen Braill Alfabesi ile kur’an kursu programını Görme Engelli Arslan Şahin başarıyla tamamladı.

Çorum İl Müftülüğümüzde sertifika töreni düzenlendi. Törene, İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Çorum Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Erhan Baldan, Öğretici ve Mimar Sinan Camii Müezzini Hakan Duman ve Görme Engelli Kursiyer Arslan Şahin katıldı. Müftülük makamında düzenlenen törende Kursiyer Arslan Şahin tarafından kısa bir Kur’an-ı Kerim okuması da yapıldı.

İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Braill Alfabesi ile Kur’an-ı Kerim öğrenen Arslan Şahin'i tebrik ederek  kurs sertifikasını ve çeşitli hediyelerini takdim etti.