28.12.2017

Hayırsever, Mülkiyetini TDV Çorum Şubesine Bağışladı

Hayırsever Satılmış Düzgün, kendisine ait olan mülki apartman dairesini dini ve hayır hizmetlerinde kullanılmak üzere (TDV) Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesine bağışladı.

Müftülük makamında resmi tapu teslim töreni yapıldı. Teslim töreninde İl Müftü Vekilimiz Abdullah Pamuklu ve TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy ve Şube İşlemleri Yöneticisi Ramazan Tarık Gökçe de hazır bulundu.

Bağışından dolayı Müftü Yardımcımız Abdullah Pamuklu, hayırsever Satılmış Düzgün'e ve Eşine teşekkür ederek bağışlarının dünya ve ahiret için kendilerine bir ışık olacağını ifade ederek "Teşvik edici bağışlarından dolayı Türkiye Diyanet Vakfımız adına ve Düzgün ailesine en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Hak (c.c.) kendilerinden razı olsun" dedi.