20.07.2017

Minikler, Şehit Babası ve Din Görevlimiz Uğur Beker’i Duygulandırdı

Üyük Köyü Camii'nde Kur'an Kursu'na giden minik öğrenciler, 15 Temmuz'da gurur verici bir buluşmaya imza attı.

Üyük Köyü Muhtarı Ali Yalvaç ve Üyük Köyü İmam Hatibi Mustafa Yıldırım'la birlikte, Şehit Özel Harekat Polisi Emre Beker'in babası, Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi Uğur Beker'i ve öğrencilerini ziyaret etti.

Bayraklarla süslenen çocuklar, memleketin bölünmez bütünlüğü üzerinde kalplerini birleştirirken, kendi elleriyle hazırladıkları resim ve dövizlerle de güzel mesajlar verdiler.

Kendisi de bir şehit babası olan Uğur Beker, çocukların ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, her iki caminin öğrencilerinin böylesi anlamlı bir günde buluşmasının önemine işaret etti.

Hazırlanan sinevizyon ile çocuklara 15 Temmuz'u ve şehitliği anlatan Uğur Beker, ekrana şehit oğlu ile ilgili görsellerin yansıdığında duygusal anlar yaşadı.

Şehit evladının cenaze namazını kıldıracak kadar metanetli ve güçlü olan şehit babası, burada da metanetini koruyarak, çocuklara yaptığı nasihatine devam etti.

Caminin içerisini cennet bahçesine çeviren miniklerin sesleri gök kubeyi inletirken, sinevizyon gösterisi ve edilen sohbetlerde çıt çıkarmadan can kulağı ile anlatılanları dinlediler.

Her biri gelecekte vatan nöbetçisi olacak çocuklar, tüm saflığı ve içtenlikleriyle 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere şehitlerimizin tümüne dua edip, Fatihalar hediye ettiler.