20.07.2017

Sungurlu da En Fazla Namaza Katılan Öğrencilere Bisiklet Hediyesi

Çorum- Sungurlu İlçesi Merkez Dörtyol Cami İmam Hatibi Taha Yasin Çakır'ın Cami Derneğinin desteği ile başlatmış olduğu kampanya “5 vakit Namaza En Fazla Gel, Bisikleti Kap” kampanyasına dönüştü.

‘5 Vakit Namaza En Fazla Gel, Bisikleti Kap’

2017 yılı yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören yaklaşık 40 öğrenci arasında düzenlenen etkinlikte 1 ay boyunca 5 vakit namaza en fazla katılan 5 öğrenciye Cami Görevlisi Taha Yasin Çakır ve Dörtyol Cami Derneği tarafından temin edilen 5 adet bisiklet hediye edilirken, diğer öğrencilere de kol saati hediyeleri verildi.

Dörtyol Cami İmam Hatibi Taha Yasin Çakır ve Cami Derneği tarafından yapılan etkinlikte derece giren öğrencilerin isimleri de şöyle oluştu; birinci Rasül Köse, ikinci Hüdayi Selim Uğraç, üçüncü Murat Kirazlı, dördüncü Ferhat Konuş ve beşinci de Efe Can Dağtaş.

Sungurlu İlçesi Merkez Dörtyol Cami bahçesinde öğle namazı sonrası düzenlenen törene İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Cami İmam Hatibi Taha Yasin Çakır, Cami Dernek Üyeleri, Kuran Kursu öğrencileri ve çok sayıda cami cemaati katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, "Yaz Kuran kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimize bu tür etkinliklerle cami ve namaz kılma alışkanlıklarını aşıladıkları için başta cami imam hatibimize ve cemaatimize teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Müftüsü Köksal'ın konuşmasından ardından etkinlikte en fazla namaza gelen 5 öğrenciye bisiklet hediyeleri İlçe Müftüsü İbrahim Köksal ve Cami İmam Hatibi Taha Yasin Çakır tarafından teslim edildi.

Düzenlenen törenin ardından öğrencilere ve cami cemaatine ayrıca dondurma ikramında bulunuldu.