17.07.2017

Vatan Nöbetini Dualarla Taçlandırdık

Demokrasi nöbeti 16 Temmuz Pazar günü de Hürriyet Meydanında toplanan vatandaşlarımızla gece 00:24’e kadar devam etti. İl Müfütlüğümüz tarafından vatan nöbetinin son gününde bir program düzenlendi.

Pazar günü de devam eden demokrasi nöbetine Valimiz Sayın Necmeddin KILIÇ, Garnizon Komutan Vekili Per. Alb. Çetin ÖCAL, Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ, İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, İdare Mahkemesi Başkanı Kemaleddin ÖZDEMİR, Vali Yardımcısı Alp ASLANARGUN, İl Emniyet Müdürü Murat KOLCU, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fatih ÜSTÜNDAĞ, Ak Parti İl Teşkilatı, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldılar.

Hazırlanan programda Din Görevlilerimiz tarafından Kuran-ı Kerim tilavetleri, ilahiler, kasideler ve selalar okundu. Ardından 12 demokrasi şehidimizin isimleri tek tek okunarak korkusuzca şehadete nasıl yürüdükleri anlatıldı. Daha sonra 15 Temmuz Şehitlerimiz, tüm Şehitlerimiz ve vatanımızın milletimizin bekası için İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın’ın yaptığı duaya meydanı dolduran kalabalık hep birlikte ‘amin’ dedi.