17.07.2017

Çorum, 15 Temmuz Gecesi Selaları Dinledi

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında, Türkiye’nin bütün camilerinden salâ okundu.

15 Temmuz gecesi, ihanete karşı birlik ruhu aşılayan, manevi bir güç sağlayan ve direnişin simgesi olan salâlar, bu gece Türkiye genelinde 90 bin camide tekrar okundu.

O gece Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez’in çağrısıyla, Türkiye’nin bütün camilerinden salâ verilmişti. Yine 15 Temmuz 2017 tarihi saat 00:13’te İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın Çorum Hürriyet Meydanında Sayın Valimiz Necmettin Kılıç başta olmak üzere bütün protokol mensupları ile beraber vatandaşlarımızla birlikte Din Görevlilerimiz tarafından okunan selaları dinledi.  Ayrıca Çorumda ki bütün camilerin ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık tutuldu.

“Allah bir daha bize 15 Temmuz gibi geceler yaşatmasın…”