12.07.2017

Şehit Erol Olçok ve Tüm Şehitlerimiz için Hz. Ömer Camiinde Mevlid-i Şerif Okundu

15 Temmuz 2016 Günü gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehidimiz Erol OLÇOK ve tüm şehitlerimizin ruhuna bugün Hz. Ömer Camisinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid Programına Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç, İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Müftü Yardımcımız Abdullah Pamuklu, İl Vaizi Fazıl Saraç, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hz. Ömer Camisinde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın tarafından 15 Temmuz Şehitleri ve diğer tüm şehitlerimiz için dualar edildi.