04.03.2016

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Din Görevlilerine Konferans Verdi

Çorum Müftülüğü aylık mutat toplantısı olan mart ayı personel toplantısı yapıldı. Toplantıda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Necla Yılmaz da Din Görevlileri ile biraraya geldi.

Müftülük konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Müftü Yardımcıları Abdullah Pamuklu, Selahattin Bozkurt, Şube Müdürü Abdullah Salman, Şef Kadir Yelken ve Merkez ve Köylerde din hizmeti yürüten İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantıda personel gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Necla Yılmaz, “Olağanüstü Hallerde Din Hizmetleri ve Afetzedelere Yönelik Tebliğ ve İrşat Hizmetleri” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Önemli bilgilerin paylaşıldığı toplantı daha sonra soru-cevapların ardından sona erdi.