25.11.2017

Çorum ADRB ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü İşbirliğinde "Değerlerimiz ve Dinamiklerimiz" Semineri Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Çorum Valiliğimiz koordinasyonunda İl Müftülüğümüz ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile hazırlanan "Değerlerimiz ve Dinamiklerimiz" adlı proje açılış programı  gerçekleştirildi ve uygulanmasına başlandı.

Proje ile çocuk ve yaşlılara yönelik kuruluşlarda çalışan personellerin dini ve ahlaki konularda bilinçlenmelerini sağlamak, saygı, sevgi, merhamet, sabır vb. değerleri pekiştirmek amacıyla performanslarını artırmaları hedefleniyor.

Geçtiğimiz hafta Çorum İl Müftülüğü konferans salonunda seminer programı düzenlenmiş programa, Çorum İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İsmail Yılmaz, Müftü Yardımcımız Abdullah Pamuklu, Eğitim Uzmanı Rahmi Güccan ve çok sayıda Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde çalışan personel katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın yaparken, seminerin dini ve dünyevi değerlerimize katkısını mutlaka sunacağını ifade ederek İslamiyet'in "Toplumsal Değerlere" verdiği örnekleri anlattı.

Daha sonra katılımcılara; Çorum Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Koordinatörü Gülay Kunduracı ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Psikologları Semanur Pehlivan ve Yasemin Kılıç, Sosyal Çalışmacı Fatma Güngören Şevik tarafından seminer eğitimleri verildi.