16.07.2017

15 Temmuz Şehitler Müzesi Temel Atma Töreni Yapıldı

Çorum Belediyesi'nin 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Çorumlu kahramanların isimlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla kuracağı 15 Temmuz Şehitler Müzesi'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleştirildi.

TSO Fuar Alanı yanındaki Kültür Park içerisinde yapılacak olan müzenin temel atma törenine Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, İl Garnizon Komutan Vekili Çetin Öcal, İl Jandarma Komutanı Fatih Üstündağ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, bazı daire müdürleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Şehitler Müzesinin temeli İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın'ın yaptığı dua eşliğinde atıldı.

Müzenin 15 Temmuz 2018'de ziyarete açılması hedefleniyor.