08.03.2017

ADRB Kur’an Kursu Seminerleri Devam Ediyor

Emre camii Kuran kursunda İl Vaizi Necla Yılmaz, ‘Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla "Bilgi ve Değer Bağlamında Kadın" konusunda "Vahiy ve Sünnet  Işığında Değer Üreten Bilge Kadin: Hz. Aişe" adli seminerle  Peygamberimizin ,alim ve abid eşi Hz.Aişe'yi, yani ilme adanan bir ömrü ve müslüman kadınlara örnek hayatını anlattı.

16 Mart 2017 tarihinde Şehit Ali Karslı Kuran Kursun'da 4-6 yas öğrenci velilerine yönelik "Güvenilir ve Doğru Olmak" konulu seminere konuşmacı olarak katılan il vaizi Necla Yılmaz,"Doğruluk-Sıdk, Özde-Sözde-İşte doğru olmaktır. Böylesi dürüstlük, kişinin çevresine güven vermesini sağlar. El-emin olan Peygamberimiz doğruluğun-dürüstlüğün en canlı örneğidir" diyerek Peygamberimizin hayatından örnekler verip aile hayatında ve çocuk eğitimindeki öneminden bahsetti.

Öğle sonrasında gerçekleştirildi.

16 Mart 2017 tarihinde İl Vaizi Necla Yılmaz,  Şenyurt Altınevler Camii Kuran Kursunda bir seminer sunumu gerçekleştirdi. İl Vaizi Necla Yılmaz "Aile Kurma Sorumluluğu" adlı konuyla "Aileyi oluşturan  bireylerin birbirlerine karşı görev ve sorumluluklarının olduğu,huzurlu bir yuvanın saygı çerçevesinde  sağlıklı iletişimle sağlanabileceğini "söyleyerek örnekler  verdi.