08.03.2017

ADRB Kur’an Kursu Seminerleri Devam Ediyor

Nesibe ÇINAR ÇOLAK  tarafından 20 Mart 2017 Pazartesi günü  Merkez Kulaksız Camii Kur’an Kursu’nda  öğrencilere yönelik “Karakter Eğitimi”  konulu seminer verildi. Seminerde  önce sorunlu kişilik tiplerinden bahsedildi. Daha sonra ise bilinçli ebeveyn olma kurallarından bahsedilerek aile bireylerimize ve bu ailede yetişen çocuklarımıza düzgün ahlaki vasıfların nasıl kazandırılacağı ve  güçlü bir karaktere nasıl sahip  olunacağı Kur’an-ı  Kerim’den  ve Hadis-i Şeriflerden  örnekler verilerek anlatıldı. “Karakter Eğitimi” konulu seminer 27 Mart Pazartesi  günü  merkez  Hz. Ömer  Camii Kur’an Kursu öğrencilerine verilecektir.

Daha önceki haftalarda ise yine ÇOLAK tarafından; Mevlana ve Kışla Camii Kur’an Kursları’nda “Milli ve Manevi Değerlerimiz” konulu seminer, Yörükevler  Camii Kur’an Kursu’nda ve Bahçelievler Kur’an Kursu’nda “Toplumsal Hafızamız Yaşlılarımız” konulu seminer,  F. Sultan Mehmet Camii ve Hz. Ebu Bekir Camii Kur’an Kursları’nda “Aile Kurma Sorumluluğu” konulu  seminerler verildi.